ВестиПРЕЛЕП ДАН ПРЕД НАМА! Ведро и сунчано, максимална дневна температура око 29...

ПРЕЛЕП ДАН ПРЕД НАМА! Ведро и сунчано, максимална дневна температура око 29 степени

Зајечар — Центар

У Србији променљиво облачно, у већини места са дужим сунчаним интервалима, и ређом појавом краткотрајних пљускова и грмљавине. Ветар слаб до умерен северни, у зони падавина повремено јак. Јутарња температура од 15 до 20 , највиша дневна од 28 до 32 степена.

У Зајечару последњег радног дана у недељи претежно ведро и сунчано, могуће падавине у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, северни. Минимална температура 17, максимална дневна око 29 степени. Сутра претежно сунчано и топлије, поподне могуће наоблачење са кишом. Најнижа температура 17, највиша и до 32 степена.

На фреквентнијим и важнијим путним правцима у Србији нема застоја, саопштио је АМСС.

Више возила на путевима се очекује у послеподневним часовима.

Потребан је опрез јер се наставља период нестабилних временских прилика. У појединим деловима земље очекују се повремени пљускови. Брзину тада треба прилагодити условима на путу, држати веће одстојање између возила.

Потребно је обратити пажњу и на деонице где су радови.

На путничким терминалима граничних прелаза чека се између 15 и 20 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб