Тимочка КрајинаКњажевацПрелиминарни резултати у Књажевцу из изборног штаба СНС-а: Највише гласова Српска напредна...

Прелиминарни резултати у Књажевцу из изборног штаба СНС-а: Највише гласова Српска напредна странка – 61,3 одсто

Према првим прелиминарним резултатима који су стигли из изборног штаба Српске напредне странке, убедљиву победу на парламентарним изборима у Књажевцу остварила је Српска напредна странка и листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане”.

На 65 бирачких места у општини Књажевац гласање је протекло без проблема, а право гласа имало је 22.979 уписаних бирача. На изборе је изашло 14.070 грађана, а у Изборној комисији истичу да није било пријављених неправилности.

„Према подацима изборног штаба Општинског одбора Српске напредне странке у Књажевцу, Српска напредна странка је задобила 61,3% подршке Књажевчана; Социјалистичка партија Србије 7,5%; листа “Србија против насиља” 15,6%; листа професора Несторовића изнад 3%“ казао је Милан Ђокић, председник ОО СНС-а у Књажевцу.

Све остале листе су на мањем проценту од 3 одсто гласова грађана општине Књажевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб