ВестиПретежно сунчано, до 32 степена

Претежно сунчано, до 32 степена

Град Зајечар — Центар

У Србији данас сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, променљивог смера. Најнижа температура од 6 до 14, највиша од 28 до 32 степена.

У Зајечару претежно сунчано. Дуваће слаб ветар, северозападног правца. Минимална температура 14, максимална дневна око 31 степена. У Србији се у среду очекује претежно сунчано, а у четвртак умерено наоблачење, понегде је могућа краткотрајна слаба киша. Најнижа температура 18, највиша до 32 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Повољан утицај биометеоролошке ситуације погодоваће већини хроничних болесника, изузев срчаних, који могу осетити извесне тегобе.

Код метеоропата су могући поремећај сна и главобоља.

Саветује се адекватно одевање.

АМСС

Возаче данас очекују повољни услови за вожњу, али су на бројним деоницама у току радови, па је могућ успоренији саобраћај уз краће застоје, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

Према извештају АМСС-а јутрос од 6.00 сати, на станицама за наплату путарине, као и на путничким терминалима граничних прелаза возила пролазе без задржавања.

Камиони на граничним прелазима чекају на процедуру на Хоргошу и Шиду сат и по, а на Келебији и Батровцима два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб