Timočka Timočka
Početna / Vesti / Prijava problema putem veb aplikacije na sajtu JKP „Timok – održavanje” Zaječar
JKP „Timok – održavanje” Zaječar — Veb aplikacija "Prijavite problem"

Prijava problema putem veb aplikacije na sajtu JKP „Timok – održavanje” Zaječar

U cilju što bržeg rešavanja problema građana Zaječara, a u okviru delatnosti koje Javno komunalno preduzeće „Timok – održavanje” obavlja, na sajtu preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji će, nakon dospeća, biti prosleđen određenoj jedinici preduzeća, koja će dalje razmatrati rešavanje prijavljenog problema.

„Podsećamo građane Zaječara da sve komunalne probleme koji su u našoj nadležnosti, mogu da prijave i elektronskim putem. Na početnoj strani sajta preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji je neophodno popuniti, a nakon dospeća, biće prosleđen jedinici preduzeća u čijoj nadležnosti je prijavljeni problem. Jedinica će prijavu dalje razmatrati i dati na realizaciju. Prijava problema elektronskim putem doprinosi jednostavnijoj proceduri prijave, ali i poboljšanju dostupnosti javnog preduzeća građanima Zaječara”, istakao je Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća.

„Građane samo molimo za strpljenje jer ne možemo u isto vreme da rešimo sve probleme, ali svaka prijava koja je u našoj nadležnosti, biće uzeta na razmatranje i rešena u što kraćem roku”, dodao je Lalić.

Dnevno se u JKP „Timok – održavanje” evidentira oko 10 prijava građana, kako putem mejla, tako i putem telefona 019/430-660.

Možda će Vas zanimati

Devojke šetaju

U Zaječaru mestimično oblačno i suvo, najviša dnevna temperatura do 22 stepena

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, a od sredine dana i lokalnim …

Zaječar — Opština — Centar

Izbori za članove Saveta mesne zajednice Vratarnica 21. juna

Komisija za sprovođenje izbora za članove saveta Mesnih zajednica, na svojoj 3. sednici održanoj dana …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica