ВестиПрикупљен новац за малог Богдана из Зајечара!

Прикупљен новац за малог Богдана из Зајечара!

Прикупљен новац за малог Богдана Гицовића
Фото: Instagram / Screenshot

Бојан Станимировић из „Амадеус бенда” проследио је преосталих 110 хиљада динара, који су недостајали за одлазак на пут у Турску на лечење малог Богдана Гицовића из Зајечара. Боки је новац послао преко свог колеге певача Ненада Голубовића Чапета, који је новац уручио Богдановој мајци Марини.

Новац за малог Богдана Гицовића

„Парице су стигле, што се тиче остатка новца за пут за терапију. ’Боки татко’ нам је послао паре. Скупили су људи из целе Србије и иностранства и ми им се захваљујемо. Да нам је жив и здрав Богдан и желимо му срећан пут, као и да нам се што пре врати”, рекао је Ненад Голубовић Чапе, певач.

Новац за малог Богдана Гицовића — Уплатница

Богданова породица се захваљује свима који су организујући хуманитарне акције и донирајући новац помогли да Богдан што пре отпутује у Турску на лечење.

Подсећамо, Богдан Гицовић болује од специфичног облика тумора мале карлице – рабдомиосаркома, тако да је било неопходно да што пре отпутује у Турску.

Фондација „Подржи живот” финансира лечење, док за пут и смештај мајка малог Зајечарца није имала новац, али захваљујући свим хуманим људима и тај проблем је решен.

Богдан и његова мама Марина крећу у недељу 24. фебруара у Турску, где ће Богдан примити прву терапију. Породица се посебно захваљује господину Билалу Синановићу који је платио авионске карте.

Прикупљен новац за малог Богдана Гицовића — Kарта за Турску (Марина Гицовић)

Прикупљен новац за малог Богдана Гицовића — Kарта за Турску (Богдан Гицовић)

 

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,392ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб