Тимочка КрајинаЗајечарПрипадници Полицијске управе у Зајечару реализовали радионицу у циљу подизања безбедносне културе...

Припадници Полицијске управе у Зајечару реализовали радионицу у циљу подизања безбедносне културе код деце

Припадници Полицијске управе у Зајечару реализовали радионицу у циљу подизања безбедносне културе код деце

Припадници Полицијске управе у Зајечару наставили су успешну сарадњу са локалним партнерима и реализовали радионицу у циљу подизања безбедносне културе код најмлађих суграђана.

Школица спорта града Зајечара и деца запослених у компанији „Аптив” су у доброј атмосфери и уз практичне савете саобраћајаца имала прилику да науче и стекну основна знања из области безбедности деце у саобраћају.

Малишани су, на простору Спортско-рекреативног центра на Краљевици, кроз разне едукативне садржаје и материјале и у интеракцији са полицајцима сазнали како да на правилан и безбедан начин пређу улицу, упознали са светлосним знацима које дају полицајци и видели опрему коју користе у раду.

Свеобухватни садржај је од стране присутних лепо прихваћен, а као резултат обостраног задовољства су осмеси деце након заједничког дружења.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб