Тимочка КрајинаЗајечарПривремене обуставе саобраћаја у Зајечару и на делу пута Зајечар-Параћин

Привремене обуставе саобраћаја у Зајечару и на делу пута Зајечар-Параћин

Привремена обустава саобраћаја, саобраћајни знаци

Наредних дана доћи ће до обуставе саобраћаја у појединим улицама у Зајечару, као и на делу пута Зајечар – Параћин.

Привремено ће бити обустављен саобраћај за све врсте возила, због извођења радова на реконструкцији, у улици Војводе Степе, од улице Народне Републике до Народног фронта у Зајечару, у периоду од 11. јуна до 30. септембра 2024. године. У време док траје привремена обустава, саобраћај ће бити усмерен околним улицама, што ће бити обележено саобраћајним знацима.

Привремено ће бити обустављен саобраћај за све врсте возила у петак 14. јуна 2024. године, у времену од 18:30 до 19:15 сати, у улици Кнегиње Љубице – раскрсници улица Светозара Марковића и Тимочке буне (код Позоришта), од улице Тимочке буне (пешачка зона) до излаза на улицу Николе Пашића (код Цркве), до хотела „Србија Тис“ у Зајечару, због дефилеа матураната Медицинске школе у Зајечару, поводом одржавања матурске забаве. У време док траје привремена обустава, саобраћај ће се усмерити околним улицама, што ће бити обележено саобраћајним знацима.

Повремено ће бити обустављан саобраћај на делу државног пута Зајечар – Параћин, на деоници од Лукова до села Извор код Параћина, до 15. јуна 2024. у временском периоду од 12 до 14 сати и од 17 до 19 сати. До повремене обуставе саобраћаја доћи ће због активности Војске Србије, гађања у оквиру реона Пасуљанске ливаде. Саобраћај ће бити регулисан од стране саобраћајне полиције.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб