Тимочка КрајинаЗајечарПродајна изложба акварела, цртежа и колажа сликара Момчила Живића биће отворена 7....

Продајна изложба акварела, цртежа и колажа сликара Момчила Живића биће отворена 7. марта у Радул беговом конаку у Зајечару

Радул-бегов конак у Зајечару

Поводом Дана жена у Галерији Радул беговог конака у Зајечару биће отворена продајна изложба акварела, цртежа и колажа сликара Момчила Живића, у четвртак 7. марта 2024.

Посетиоци који посете продајну изложбу, моћи ће да открију сегмент стваралаштва аутора инспирисаног пејзажима и мртвим природама.

Продајна изожба ће бити отворена до 22. марта 2024. а посетиоци ће изложбу моћи да разгледају и купе дела радним данима од 08:00 до 16:00 часова.

Момчило Живић је рођен 1947. године у Кални. Завршио је Вишу педагошку школу у Београду 1972. Био је члан ликовне „Групе 72“. Радио је као наставник ликовне културе. Имао је више самосталних и групних изложби.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб