ВестиПроглашени су и награђени победници 9. фото конкурса "Књига ти и лето"...

Проглашени су и награђени победници 9. фото конкурса „Књига ти и лето“ у Кладову

Библиотека „Центар за културу” Кладово: 9. фото конкурс „Књига, ти и лето”

Традиционални наградни фото конкурс “Књига, ти и лето”, који девету годину заредом организује Библиотека “Центар за културу” Кладово, завршен је 31. августа.

Изложба свих учесника и додела награда најбољима организована је у суботу 18. септембра 2021. године у галерији библиотеке у Кладову.

Учесници фото конкурса послали су 60 оригиналних и маштовитих фотографија. Позиву да учествују на конкурсу “Књига, ти и лето” одазвало се 27 аутора из Београда, Пирота, Ниша, Крагујевца, Панчева, Горњег Милановца, Падинске Скеле, Бачке Паланке, Зајечара, Текије и Кладова.

Награђени су аутори:

  • Мила Костић из Пирота – фото дигитални апарат;
  • Јована Цветковић из Панчева – усб 32 гб;
  • Ивана Крстић из Кладова – усб 32 гб.

Сви учесници су за успомену добили захвалницу за учешће на фото конкурсу и похваљени су и даровани они који су имали највише лајкова на фејсу, најмлађи и најстрији учесници као и они са необичном и оригиналном тематском инспирацијом.

„Честитке награђенима, свима хвала на учешће и велики поздрав до следеће године када ћемо наставити дружење!“ поручују из кладовске библиотеке.

Учесницима фото конкурса, који нису били на изложби и додели награда, захвалнице и награде ће бити послате поштом.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб