Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Пројекције нових филмских хитова у Зајечару
Пројекције филмова — Децембар 2019.

Пројекције нових филмских хитова у Зајечару

У Центру за културу у Котлујевцу предстојећег викенда биће одржане пројекције филмских хитова.

У суботу, 28. децембра од 16:00 сати биће приказан синхронизовани, 3D филм за децу „Залеђено краљевство 2”.

„Залеђено краљевство 2” (Frozen II)
 

Зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор на то питање је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Кристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У „Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У „Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.
 
СИНХРОНИЗАЦИЈА: Андријана Оливерић, Лејла Хот, Јелена Гавриловић, Стефан Бундало, Марко Кон, Иван Босиљчић, Милан Живадиновић, Теодора Ристовска, Маја Оџаклијевска, Ива Брун, Ивана Стојковић, Хаџи Ненад Маричић, Јована Герман, Бранислав Платиша, Срђан Чолић, Јана Маричић.

Домаћи филм „Ајвар”, који је режирала Ana Maria Rossi, са Наташом Нинковић и Сергијем Трифуновићем у главним улогама је истог дана од 18:00 сати.

„Ајвар”
 

Вида (Наташа Нинковић) и Бане (Сергеј Трифуновић) су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Од 20:00 сати филмски репертоар употпуниће 3D филм „Ратови звезда – Успон Скајвокера”.

„Ратови звезда – Успон Скајвокера” (Star Wars: The Rise of Skywalker)
 

„Lucasfilm” и редитељ Џеј Џеј Абрамс још једном су удружили снаге како би публику повели на епско путовање кроз далеку галаксију у филму „Ратови звезда – Успон Скајвокера”. Овај филм је закључак исконске саге о Скајвокерима, у коме ће се родити нове легенде и у коме коначна битка за слободу тек следи.

У недељу, 29. децембра од 16:00 сати биће приказан синхронизовани филм за децу „Патролне шапе”.

„Патролне шапе” (Paw Patrol)
 

„Патролне шапе” су шест херојских штенаца које предводи дечак Рајдер. Свака куца има свој таленат и моћ. Они заједно показују да ниједан посао није претежак, ниједно штене није премало и едукују све узрасте о грађанском понашању, друштвеним вештинама и решавању проблема.

Истог дана од 18.00 сати биће приказан 3D филм „Џуманџи 2 – Следећи ниво”.

„Џуманџи 2 – Следећи ниво” (Jumanji: The Next Level)
 

Неко време је прошло откако су Спенсер, Фриџ, Бетани и Марта заиграли давно заборављену игру Џуманџи. Када један од њих поново заврши у игри, остатак екипе одлази за њим у спасилачку мисију. Улазећи у Џуманџи како би спасили свог пријатеља, наши хероји откривају да ништа није онако како су очекивали. Игра се променила као и екипа која је завршила у њој. Аватари су другачији, неки нови ликови су се убацили, а игра никад није била тежа и опаснија. Играчи ће морати храбро да прођу кроз непознате и неистражене пределе од сушних пустиња до снежних планина, како би избегли најопаснију игру на свету.

Цена улазнице за све пројекције је 250 динара.

Можда ће Вас занимати

Младен Шљивовић и Анђела Бешир

Ученица зајечарске Гимназије Анђела Бешир у тиму најбољих физичара Србије

Ученица Гимназије Зајечар Анђела Бешир постала је део тима који ће представљати Србију на Међународном …

Улица, људи шетају

Данас променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом

У Србији променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом или пљусковима. Понегде је могућа и грмљавина. …

Коментари

avatar
  Претплати се  
Обавести о

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница