ВестиПролећни дани у Србији, од четвртка наоблачење

Пролећни дани у Србији, од четвртка наоблачење

Зајечар — Центар

Ујутру у већем делу наше земље местимично слаб мраз и магла. Током дана претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, југоисточни, увече и у току ноћи у скретању на северозападни. Најнижа температура од -5 до 3 , највиша од 12 до 16 степени.

У Зајечару данас претежно сунчано време и топло за ово доба године. Ветар слаб, источни. Највиша дневна температура данас око 14 степени. У среду нас очекује такође претежно сунчано време. Дуваће слаб, западни ветар. Јутарња температура око 0, а највиша дневна око 12 степени.

Возаче у Србији овог јутра очекује умерен саобраћај. Ванредних застоја и прекида нема, а према извештају зимске службе добра је проходност и на путевима у планинским пределима.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања.

Често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске, тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб