ВестиПРОМАЉА СЕ СУНЦЕ КРОЗ ОБЛАКЕ: У Зајечару облачно и суво, највиша дневна...

ПРОМАЉА СЕ СУНЦЕ КРОЗ ОБЛАКЕ: У Зајечару облачно и суво, највиша дневна температура око 7 степени

Жена шета са псима
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији ујутро слаб до умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност. Током дана у већем делу претежно сунчано и мало топлије. Касно послеподне на југозападу и југу, а током ноћи у централним и источним крајевима наоблачење, местимично са слабом кишом. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -6 до -1, највиша дневна од 5 до 11 степени.

Почетак викенда у Зајечару обележиће променљиво облачно време са дужим сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни. Минимална температура -6, максимална дневна око 7 степени. Првог дана викенда облачно и суво током целог дана. Најнижа температура 0, највиша до 13 степени.

У првој половини дана возаче очекује опасност од магле, али и поледице, а касније током дана појачан саобраћај због почетка викенда, као и пораст температуре, ниска облачност и слаба киша која ће возачима отежавати вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Дужих задржавања, како је саопштила Управа граничне полиције, нема ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб