VestiPromocija romana „Grad bola” u Radul-begovom konaku

Promocija romana „Grad bola” u Radul-begovom konaku

Promocija romana „Grad bola” u Radul-begovom konaku u Zaječaru

U utorak, 13. oktobra u Radul-begovom konaku biće priređena promocija knjige „Grad bola” autora Metija Kamberija.

„Sećam se bila je to crna noć, baš kao i moja boja kože. Da, sećam se dobro stajao sam prekoputa jedne birtije u kojoj se uveliko bančilo. Kiša je lila kao da joj je poslednji put. Kiša je padala i kvasila moju dugu, kovrdžavu, neočešljanu kosu”, ovako svoj roman započinje devetnaestogodišnji Meti Kamberi.

U romanu je „upakovan“ ceo dosadašnji životni put Metija Kamberija. Od 12 do 18 godine boravio je u Domu „Dušan Radović”. Kao mali je bio u hraniteljskim porodicama, a poruka koju želi da pošalje svojom pričom je jasna.

„Svakom detetu bih poručio da radi na sebi da čita, uči, bori se i misli pozitivno. Neka vole sebe i neka ne misle da je nemoguće da promene svoju životnu priču”, poručuje autor romana Meti Kamberi.

Početak promocije predviđen je za 18:00 sati u Radul-begovom konaku.

Promocija se održava u organizaciji Udruženja „Društva Roma” Zaječar, a u saradnji sa Narodnim muzejem „Zaječar” i gradom Zaječarem.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub