ВестиПронађена Моника Каримановић

Пронађена Моника Каримановић

Најновија Вест

Дванаестогодишња Моника Каримановић из Сувог дола код Ниша пронађена је десет дана од нестанка, потврђено је РТС-у. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да се за отмичарем Нинославом Јовановићем и даље трага.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је девојчица комуникативна и свесна, а за отмичарем Нинославом Јовановићем и даље се трага, сазнаје РТС.

Стефановић је за Танјуг навео да је девојчица пронађена у атару села Сврљишки Миљковац и да ће бити предата Хитној помоћи.

„Претпоставља се да је Јовановић на терирорији Нишког округа и интензивно се трага за њим, очекујем да ће припадници полиције успети да дођу до њега”, изјавио је Стефановић.

Министар је истовремено захвалио свима који су учествовали у потрази.

Стефановић је рекао да је Моника пронађена захваљујући сарадњи са мештанима села Пасјача код Ниша.

Полицајци су данима трагали за девојчицом, а у акцију су се поред ловаца, грађана, предузећа која се баве приватним обезбеђењем, укључили и припадници Војске Србије и БИА.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб