ВестиПУ Мајданпек: Затечен са украденом робом испред продавнице

ПУ Мајданпек: Затечен са украденом робом испред продавнице

Хроника

Припадници Министарства унутрашњих послова у Мајданпеку, брзом акцијом, ухапсили су М. Ј. (1987) из тог града кога су затекли ноћас како из једне продавнице намештаја, у коју је претходно провалио, износи украдени монитор, мобилни телефон, пост терминал, ресивер за снимање и рутер за интернет.

Он је, како се сумња, и пре неколико дана ушао кроз отворен прозор у стан у коме борави кинески држављанин и са стола украо лаптоп чија се вредност процењује на око 85.000 динара.

М. Ј. се сумњичи да је, у протеклих недељу дана, поломио камере на једној продавници боја, лакова и електро опреме, а затим покушао да провали унутра, као и да је поломио кваку на вратима помоћног објекта православне цркве у који такође није успео да уђе.

Он се, такође, терети да је ушао у напуштену собу самачког хотела и опушком цигарете изазвао пожар, чиме је причинио штету од око 140.000 динара.

Због постојања основа сумње да је извршио тешку крађу, крађу, две тешке крађе у покушају и изазивање опште опасности, М. Ј. је по налогу Основног јавног тужилалаштва у Неготину, одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб