Тимочка КрајинаПУ Зајечар и ПУ Бор: Почео конкурс за упис нових полазника за...

ПУ Зајечар и ПУ Бор: Почео конкурс за упис нових полазника за основну полицијску обуку

Министарство унутрашњих послова

Министарство унутрашњих послова данас је расписало конкурс за упис 1.100 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО), за стручно оспособљавање за обављање послова униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији.

Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 11. августа, у полицијским станицама по месту пребивалишта.

Од 1.100 полазника Центра за полицијску обуку, 550 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 300 саобраћајни полицајац и 250 на радном месту гранични полицајац.

Кандидати за полазнике се приликом пријаве на конкурс изјашњавају за које од понуђених радних места желе да прођу стручно оспособљавање.

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

Подручје Полицијске управе у Зајечару:

  • 10 полазника за радно место полицајца,
  • 3 полазника за радно место саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода и
  • 5 полазника за радно место граничног полицајца.

Подручје Полицијске управе у Бору:

  • 9 полазника за радно место полицајца,
  • 3 полазника за радно место саобраћајног полицајца за послове саобраћајних незгода и
  • 4 полазника за радно место граничног полицајца.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб