VestiRadno vreme zaječarskih zdravstvenih službi tokom Dana državnosti

Radno vreme zaječarskih zdravstvenih službi tokom Dana državnosti

Dom zdravlja Zaječar

U ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, povodom Dana državnosti, zdravstvene službe Doma zdravlja u Zaječaru radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće u prostorijama Zdravstvene zaštite predškolske dece, u prizemlju Doma zdravlja, od 09:00 do 17:00 sati.

Odrasle osobe, bez povišene temperature i respiratornih tegoba, zbrinjavaće Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva u Ambulanti br. 1 u centru grada i u Ambulanti u Kotlujevcu, u periodu od 09:00 do 17:00 sati.

Kovid ambulanta u Domu zdravlja biće dostupna svim građanima sa respiratornim simptomima i povišenom temperaturom od 07:00 do 20:00 časova.

Vakcinacija lica protiv infekcije COVID-19, drugom dozom Sinofarm vakcine, obavljaće se na punktovima u naselju Kraljevica, u prostorijama Crvenog krsta, i u Domu kulture u Kotlujevcu, od 08:00 do 18:00 sati.

Stomatološka služba radiće od 09:00 do 13:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,211PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub