Тимочка КрајинаРАРИС: 111 поклона у кампањи „Моје лето у источној Србији”

РАРИС: 111 поклона у кампањи „Моје лето у источној Србији”

РАРИС – 111 поклона у кампањи „Моје лето у источној Србији”

РАРИС 1. јуна покреће кампању „Моје лето у источној Србији”, којом позива туристе да одаберу источну Србију као своју дестинацију за предстојеће лето.

Кампања ће се одвијати онлајн, преко Регионалне туристичке платформе „Visit East Serbia” и њених страница на Фејсбуку и Инстаграму.

Током кампање ће бити подељено 111 поклона (викенда, вожњи бродом, производа из региона и улазница за главне атракције: музеје, пећине, Зоо врт итд) и објављено 111 промотивних објава које ће, уз одговарајуће таргетирање, допрети до пар милиона људи.

„Позивамо туристе да ово лето проведу тамо где су римски императори градили палате а градитељи кротили Дунав; где су бројни погледи од којих застаје дах и гостољубље каквог нема. Тамо где стварност постаје чаролија – у источној Србији”, наводе из РАРИС-а.

Кампања ће представити лепоте Сокобање, Старе планине, Ђердапа, Ртња, Неготинских пивница, Борског језера, Лепенског Вира, Феликс Ромулијане и бројних других атракција источне Србије.

Просечна оцена 9,4 на Booking.com је најбољи доказ да је источна Србија синоним одличне услуге и пријатељског односа према гостима.

„Очекујемо да ће кампању видети пар милиона људи и да ће значајно допринети још бољем позиционирању и посећености источне Србије”, кажу у РАРИС-у.

Најкомплетнија туристичка понуда источне Србије може се видети на Регионалној туристичкој wеб платформи „Visit East Serbia”.

Кампању организује РАРИС у сарадњи са локалним туристичким организацијама, музејима и туристичком привредом региона.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,493ПратилацаЛајкуј
4,233ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб