Вести„Реални сусрети са послодавцима” у Простору за ПОМАК у Зајечару

„Реални сусрети са послодавцима” у Простору за ПОМАК у Зајечару

Тимочки омладински центар — „Реални сусрети са послодавцима”

Некима од нас је први разговор за посао био јако стресан и нисмо имали кога да питамо за савет.

Из тог разлога, Тимочки омладински центар организује „Реалне сусрете са послодавцима” на којима ће те имати прилику да се упознате са HR (Human Resources) стручњацима из познатих компанија, и да баш од њих, који су задужени за запошљавање нових радника, добијете савете како да побољшате ваш CV и мотивационо писмо, али и како да што боље покажете своје квалитете на интервјуу за посао.

Уколико имате свој CV и мотивационо писмо, можете нам послати на konkurs@toc.rs до 15. октобра (наслов мејла: Реални сурети), а ми ћемо проследити нашим HR стручњацима који ће их прегледати и дати вам сугестије како да их унапредите. Уколико немате CV, можете да га направите за ову прилику, а мотивационо писмо напишите за ваш посао из снова.

Сусрет са HR-овима је заказан 19. октобра, у 11:00 сати, у пријатној атмосфери Простора за ПОМАК у Зајечару, када ће бити организовани и разговори за посао.

„Дођите да ‘разбијемо баук’ звани разговор за посао и научите од оних који су веома искусни у овом пољу”, поручују из Тимочког омладинског центра.

Реални сусрети са послодавцима се организују у оквиру пројекта „Оснажи се, покрени се!” који спроводи Тимочки омладински центар, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб