ВестиРед сунца, ред облака, данас до 28 степени

Ред сунца, ред облака, данас до 28 степени

Град Зајечар — Центар

У Србији ће у преподневним сатима бити ведро и сунчано, док се поподне у неким деловима земље очекује наоблачење са краткотрајном кишом или пљусковима. Дуваће умерен ветар, променљивог правца. Најнижа температура од 11 до 14, највиша од 23 до 28 степени.

У Зајечару претежно сунчано, крајем дана наоблачење. Дуваће умерен ветар, југозападног правца. Минимална температура 13, максимална дневна око 27 степени. Наредних дана променљиво облачно и свежије време, најнижа температура 11, највиша до 26 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошка ситуација може бити неповољна за срчане болеснике и особе које имају проблема са респираторним системом.

Метеоропатске реакције се могу јавити у виду поремећаја сна, променљивог расположења и главобоље.

Неопходна је додатна пажња у саобраћају.

АМСС

Ауто мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче данас очекују местимично киша и мокри коловози, и успоренији саобраћај на појединим деоницама где су у току радови.

На појединим путевима кроз стенске усеке и клисуре могући су одрони, а дуж река ујутру ће бити магле која смањује видљивост, наведено је у саопштењу.

Према извештају АМСС-а јутрос од 6.00 сати, на граничним прелазима није било задржавања ни путничких ни теретних возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб