ВестиРеконструкција Чупићеве улице у Зајечару од 18. до 29. септембра

Реконструкција Чупићеве улице у Зајечару од 18. до 29. септембра

Друмски радови, санација путева

У периоду од петка, 18. септембра у 06:00 сати, па до уторка, 29. септембра до 23:00 сата, извршиће се потпуна реконструкција коловоза, тротоара, нове јавне расвете, аутобуског стајалишта и дела атмосферске канализације у Чупићевој улици у Зајечару.

Пошто ће се радови одвијати, ради бржег завршетка и отварања тржног центра „Lidl”, у две смене, улица ће у овом периоду, читавом дужином, бити непроходна за било какву врсту саобраћаја сем механизације предузећа која обављају радове.

Станари кућа у овој улици неће моћи, уколико не дислоцирају своја возила ван затворене зоне, да користе улицу за превоз, јавни саобраћај ће бити преусмерен на алтернативне правце а власницима локала се препоручује да за снабдевање и испоруку робе изнађу алтернативне правце.

Град Зајечар ће, као инвеститор, од извођача радова захтевати стриктно поштовање рока завршетка радова како би се саобраћај што пре успоставио и вратио у нормалу.

Током ових радова Capitol Park у Зајечару обавиће радове на изградњи тротоара са леве стране улице Ђуре Салаја у потезу изградње II фазе својих објеката.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб