Timočka Timočka
Početna / Vesti / Rekonstrukcija Čupićeve ulice u Zaječaru od 18. do 29. septembra
Drumski radovi, sanacija puteva

Rekonstrukcija Čupićeve ulice u Zaječaru od 18. do 29. septembra

U periodu od petka, 18. septembra u 06:00 sati, pa do utorka, 29. septembra do 23:00 sata, izvršiće se potpuna rekonstrukcija kolovoza, trotoara, nove javne rasvete, autobuskog stajališta i dela atmosferske kanalizacije u Čupićevoj ulici u Zaječaru.

Pošto će se radovi odvijati, radi bržeg završetka i otvaranja tržnog centra „Lidl”, u dve smene, ulica će u ovom periodu, čitavom dužinom, biti neprohodna za bilo kakvu vrstu saobraćaja sem mehanizacije preduzeća koja obavljaju radove.

Stanari kuća u ovoj ulici neće moći, ukoliko ne dislociraju svoja vozila van zatvorene zone, da koriste ulicu za prevoz, javni saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce a vlasnicima lokala se preporučuje da za snabdevanje i isporuku robe iznađu alternativne pravce.

Grad Zaječar će, kao investitor, od izvođača radova zahtevati striktno poštovanje roka završetka radova kako bi se saobraćaj što pre uspostavio i vratio u normalu.

Tokom ovih radova Capitol Park u Zaječaru obaviće radove na izgradnji trotoara sa leve strane ulice Đure Salaja u potezu izgradnje II faze svojih objekata.

Možda će Vas zanimati

Apoteka „Zaječar”: Akcija „Pitajte svog farmaceuta”

Apoteka „Zaječar” organizovala akciju „Pitajte svog farmaceuta”

Tradicionalno povodom gradske slave, Apoteka „Zaječar” organizovala je akciju „Pitajte svog farmaceuta”, u centru Zaječara.Tom …

Zaječarka Iva Maletić — Juniorska šampionka Srbije u atletici

Zaječarka Iva Maletić juniorska šampionka Srbije u atletici

Atletska reprezentativka Srbije i zaječarski sportski ponos, Iva Maletić, osvojila je 1. mesto na državnom …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica