ВестиРешен проблем јавне расвете у зајечарском насељу Влачић

Решен проблем јавне расвете у зајечарском насељу Влачић

Сређивање јавне расвете у насељу Влачић
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Вишегодишњи проблем јавне расвете у зајечарском насељу Влачић, испред стамбених јединица К5, К6 и К7, полако добија свој епилог. Наиме, након седам и више година, од када испред поменутих зграда не ради расвета, а према најавама надлежних тај проблем ће бити коначно решен.

„Проблем конкретно у овом делу насеља Влачић је у подземној инсталацији. Радници су на терену већ неколико дана, ради се на решавању проблема, али смо у међувремену морали да решимо проблем труле бандере, којој је била неопходна репарација. Завршени су радови на бетонирању стопе”, рекао је Вице Лалић, в.д. директора ЈКП „Тимок одржавање”.

Сређивање јавне расвете у насељу Влачић
Фото: ЈКП „Тимок – oдржавање” Зајечар

„У разговору са мештанима овог насеља, добили смо информацију да су они раније писали и петицију како би решили овај проблем, међутим, очигледно није било слуха. Ми смо се одазвали њиховом позиву и сутра ће парковска расвета, после толико година, коначно засијати”, додао је Лалић.

Лалић је напоменуо да се увелико ради на замени дотрајале расвете, како у граду, тако и у селима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб