Тимочка КрајинаБорРезањем славског колача и полагањем венаца обележена слава у ПУ Бор и...

Резањем славског колача и полагањем венаца обележена слава у ПУ Бор и Дан Министарства унутрашњих послова

Резањем славског колача и полагањем венаца обележена слава у ПУ Бор и Дан Министарства унутрашњих послова

Резањем славског колача и полагањем венаца у просторијама Полицијске управе у Бору, обележен је други дан Свете Тројице, дан који полиција прославља као своју славу и Дан Министарства унутрашњих послова.

Најпре су представници ПУ Бор положили венце на спомен плочу колегама полицајцима који су животе изгубили на дужности, у холу Полицијске управе у Бору, а потом у присуству гостију и свештенства пререзан је славски колач.

Обележавању славе Свете Тројице присуствовали су и градоначелник Бора Александар Миликић и заменик градоначелника Миливоје Јаношевић.

Заменик начелника Полицијске управе Бор, Перица Арсић искористио је прилику да све заинтересоване позове на прославу Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у уторак, 25. јуна, када ће бити одржан тактичко-технички збор на платоу Дома културе у Бору, од 11:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб