ВестиРукометаши "Зајечара" победили екипу "Рудара" из Костолца

Рукометаши „Зајечара“ победили екипу „Рудара“ из Костолца

Фото: Глас спорта

Рукометаши „Зајечара“ савладали су другу екипу „Рудара“ из Костолца на отварању сезоне у Првој лиги “Исток” резултатом 39:28 и на најбољи могући начин започели првенство.

Ниједног момента није се постављало питање ко је квалитетнији, што је дало могућност тренеру домаћих Милосављевићу да пружи шансу свим играчима.

Најбољи појединац меча био је посебно расположени Лука Павловић, који је са 14 голова напросто размонтирао госте, а у стопу га је пратио капитен Милан Николић, који је са 9 погодака био други стрелац тима. Најбољи у редовима гостију био је Армандо Мурина са 10 погодака на свом конту.

На крају лаганих 11 голова разлике, за миран сан и прави моментум за наредне изазове у групи А прволигашког “Истока”. Наредног викенда Зајечарце очекује тимочки дерби у Бору.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб