ВестиСеминар „Индивидуални образовни план – корак у пракси” у ШОСО „Јелена Мајсторовић”...

Семинар „Индивидуални образовни план – корак у пракси” у ШОСО „Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Семинар „Индивидуални образовни план – корак у пракси”

У оквиру стручног усавршавања наставника у ШОСО „Јелена Мајсторовић” Зајечар у понедељак, 10. фебруара, биће одржан семинар под називом „Индивидуални образовни план – корак у пракси”.

Семинар „Индивидуални образовни план – корак у пракси” је акредитован програм од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања и Министарства просвете Републике Србије — Каталог програма стручног усавршавања запослених у образовању за школску 2018/19, 2019/2020. и 2020/2021. годину, област деца/ученици којима је потребна додатна подшка у образовању под бројем 197.

Програм носи 8 сати стручног усавршавања, развија компетенцију за подршку развоју личности детета и ученика (К3), а приоритетна област (П2) – Методика рада са децом/ученицима којима је потребна додатна образовна подршка (рад са децом из осетљивих група, децом са сметњама у развоју, мигрантима…).

Семинар „Индивидуални образовни план – корак у пракси” пружа наставницима и сарадницима да, кроз индивидуални и групни рад са и без ментора, стекну и усаврше практичне вештине за израду и примену ИОП-а. Највећи део времена на семинару је посвећен практичном раду, а наставници добијају обиље материјала и водича-препорука за свакодневну праксу.

Семинар ће бити организован у просторијама Дома школе у два термина 10. и 11. фебруара. Због великог броја заинтересованих за исти осим запослених у ШОСО „Јелена Мајсторовић”, за семинар су се пријавили и запослени из Предшколске установе „Ђулићи” Зајечар, ОШ „Љуба Нешић”, ОШ „Јеремија Илић Јегор” из Рготине и Техничке школе из Зајечара.

Организатор је Ресурсни центар „Знање” из Београда, а руководиоци програма су: проф. др Данијела Илић Стошовић, проф. др Снежана Николић и др сци. Снежана Нишевић.

Почетак семинара је у 09:00 часова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб