ДруштвоВремеСмена сунца и облака, до 29 степени

Смена сунца и облака, до 29 степени

У Србији ће бити променљиво облачно са сунчаним интервалима. После подне и увече појава краткотрајне кише или пљускова биц́е локалног карактера. Дуваће умерен и јак западни и северозападни ветар. Јутарња температура од 12 до 18, а највиша дневна од 25 до 29 степени.

У Зајечару сунчано. Дуваће умерен ветар, западног правца. Минимална температура 14, максимална дневна до 26 степени. Сутра променљиво облачно. Најнижа температура 11, највиша око 26 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Повољне биометеоролошке прилике погодоваће већини хронично оболелелих.

Известан опрез се саветује ментално нестабилним особама.

Метеоропатске реакције су могуће у благој форми.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекује променљиво време, па се саветује возачима да прилагоде вожњу условима пута.

Саветује се поштовање свих ограничења у брзини, али и свих осталих саобраћајних прописа, а посебно да се обрати пажња на деоницама на којима је због радова саобраћај измењен.

Саобраћај је ван градова и већих насељених места умереног интензитета, проходност путева је добра. Нешто појачан интезитет саобраћаја очекује се у поподневним сатима.

У Тимочкој Крајини путеви су углавном суви до местимично влажни. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:45 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима задржавање је: на Прешеву 60 минута, на прелазу Гостун 45 минута. На осталим граничним прелазима, тренутно нема задржавања возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб