ВестиСмена сунца и облака, температура до 28 степени

Смена сунца и облака, температура до 28 степени

Последњи радни дан ове седмице биће топао, уз смену сунца и облака. Ветар слаб, северозападни. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша од 24 до 28 степени.

У Зајечару претежно облачно, поподне могућа киша. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 13, максимална дневна до 27 степени. Првог дана викенда углавном облачно са кишом. Најнижа температура 13, највиша око 26 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Код особа са кардиоваскуларним и респираторним обољењима могуће су тегобе услед очекиване биометеоролошке ситуације.

Метеоропатске реакције се могу јавити у виду болова у мишићима, главобоље и смањене радне способности.

Препоручује се додатна опрезност учесницима у саобраћају.

АМСС

Последњег радног дана ове недеље смењиваће се сунце и облаци, па возачи могу очекивати променљиве услове вожње и повремено мокре коловозе, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

На градским саобраћајницама се када су овакве временске прилике број возила осетно повећава, што може бити разлог чешћих застоја.

На наплатним станицама нема задржавања, али појачан интензитет саобраћаја очекује се у другој половини дана, што је и карактеристично за почетак викенда.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне Полиције, нема задржавања ни на путничким, ни на теретним терминалима наших граничних прелаза.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб