VestiSNS u Zaječaru obeležio stranačku slavu – Svetu Petku

SNS u Zaječaru obeležio stranačku slavu – Svetu Petku

SNS — Gradski odbor Zaječar — Obeležavanje stranačke slave — Sveta Petka

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru obeležio je stranačku slavu – Svetu Petku. Svečanost je otpočela rezanjem slavskog kolača u prisustvu članova, simpatizera, prijatelja, direktora javnih preduzeća i ustanova.

Kolačar Dragana Branković Minčić, direktorka Apoteke „Zaječar” predala je kolač Saši Ivkoviću, odborniku u gradskoj Skupštini, a koji će naredne godine biti domaćin slave. Sečenje slavskog kolača obavili su sveštenici Eparhije timočke, protonamesnik i starešina hrama Zoran Golubović i đakoni Vuk Jovanović i Uroš Pamučar.

Milan Stanković — predsednik Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru

„Prethodne godine smo puno radili i grad sigurno nije isti kao što je bio pre godinu dana. Svi se najviše radujemo novoj fabrici koja dolazi u naš grad, a to predstavlja i novi život za građane Zaječara”, poručio je Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru.

Obeležavanje stranačke slave bila je prilika da se sumiraju rezultati koji su postignuti za godinu dana.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub