ВестиСПРЕМИТЕ КИШОБРАНЕ: Данас облачно са кишом, температуре изнад просека за ово доба...

СПРЕМИТЕ КИШОБРАНЕ: Данас облачно са кишом, температуре изнад просека за ово доба године

Бара — Киша
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији ће данас бити углавном облачно време са кишом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, северозападни. Ујутру, температуре ће се кретати од 5 до 12 степени, а највише дневне од 15 до 18 степени.

У Зајечару данас облачно време са кишом. Ветар повремено јак, западни и северозападни. Највиша дневна температура данас око 7 степени. Сутра у Зајечару време слично данашњем, са кишом. Дуваће слаб, североисточни ветар. Јутарња температура биће око 2 степена, а највиша дневна око 5 степени.

Снега на коловозу више нема ни у вишим пределима, проходност путева је и на њима сада боља, а вожња лакша, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Ипак возачима се саветује да због кише и наглог топљења снега обрате пажњу, јер је могућа појава бујичних вода, наноса земље и одрона.

Ауто-мото савез Србије (АМСС) наводи и да успорен саобраћај очекује возаче на деоницама где су присутни путари који последњих дана интензивно раде на поправци оштећених делова коловоза до чега је дошло после обилних снежних падавина, леда, мраза и воде.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијма Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб