Тимочка КрајинаЗајечар„Србија против насиља”: Мирослав Алексић и Павле Грбовић разговарали са грађанима Зајечара

„Србија против насиља”: Мирослав Алексић и Павле Грбовић разговарали са грађанима Зајечара

„Србија против насиља”: Мирослав Алексић и Павле Грбовић разговарали са грађанима Зајечара

У оквиру предизборне кампање, испред коалиције „Србија против насиља”, са грађанима Зајечара разговарали су Мирослав Алексић из Народног покрета Србије и Павле Грбовић из Покрета слободних грађана.

Како су истакли у разговору са грађанима, Србија је спремна на промене на предстојећим изборима.

Према речима Мирослава Алексића у Србији траје фиктивно пресељење грађана из унутрашњости у Београд већ неколико месеци како би се у престоници повећао број бирача, као и да је изградња стадиона у Зајечару, Лозници и Лесковцу највећа пљачка грађана Србије.

Мирослав Алексић – Народни покрет Србије

„Неки који су прихватили да буду део манипулације гласовима, дали су своје личне карте и документа, да би их неко у Полицијској управи Београда фиктивно пријавио на туђу адресу, да би могли ту да гласају. У Зајечару је стадион плаћен 32 милиона евра, а стадиони си прављени у још неколико градова. То показује да су им приоритети само они пројекти где могу да краду новац. Такви инфраструктурни пројекти су највећа пљачка грађана Србије. Средњошколци су штрајковали јер немају грејање у школи, а власт отвара нови стадион под именом ’Краљевица’”, поручио је Алексић.

Алексић је додао да сада већ ради 10 хиљада Кинеза у Бору, а оно што је поражавајуће је то да радник из Кине прима већу плату него наши грађани у истој фирми за исти посао.

„Србија против насиља”: Мирослав Алексић и Павле Грбовић разговарали са грађанима Зајечара

Павле Грбовић је казао да је источна Србија најнеразвијенији део земље.

Павле Грбовић – Покрет слободних грађана

„Ово је део земље где нема факултета. Зајечар је имао ’Мегатренд’, а у другим градовима такође нема нити једног факултета. Ово је последња прилика да се у источну Србију дође без пасоша, јер се поставља озбиљно питање да ли на овој територији важе закони Републике Србије и да ли Србија има свој суверенитет, не на Косову, него на подручју Бора, Мајданпека и Зајечара. Развој не сме да иде на штету здравља свих грађана”, каже Грбовић.

Грбовић је нагласио да су грађани Зајечара хероји борбе против Српске напредне странке последњих десет година, јер су на локалним изборима својим гласовима два пута победили ову политичку опцију, али су два пута били обманути од одређених политичара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб