ВестиСтигле играчке за игралишта у Зајечару

Стигле играчке за игралишта у Зајечару

Наручене играчке, које су преко тендера набављене за сва игралишта која ће бити изграђена у Зајечару, стигле су данас. Играчке су пристигле од шведског произвођача. Стигло је 40 играчака, а набављено је око 830 квадрата гумене подлоге.

„Ово су најквалитетније играчке које су могле бити набављене, заједно са подлогом. Набављено је око 830 квадрата гумене подлоге која је атестирана и која је по најновијим стандардима безбедности деце. Стигло је 40 играчака, међу којима су и оне које раде на кинетичку енергију и светле док се деца играју и које ће бити монтиране по завршетку сваког игралишта. Како се које игралиште заврши, тако ће играчке бити монтиране, а мислим да ће играчке на кинетичку енергију бити новина за наш град”, поручио је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Ове играчке ће бити постављене у насељу Краљевица, у насељу Оскоруша, у Влачићу један део, један део у Кључу код Основне школе „Хајдук Вељко”, а једна од локација је и поред Спортске хале.

„Свуда у насељима, зависно од тога колико има деце, простора и техничких могућности, трудићемо се да таквом најквалитетнијом и најбољом опремом опремимо, не само град, него и сеоска насеља где имамо деце. Сада су се стекли услови и трудићемо се да то радимо и сваке године. Радићемо терене и у селима и у граду, јер је важно бавити се спортом. Почели смо реконструкцију терена у градским и сеоским месним заједницама који су уништени и који годинама нису обновљени, а правићемо и нове тамо где их никада није било”, додао је Ничић.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао је и радове у насељу Краљевица где је у току асфалтирање паркинга.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб