Вести„Strong-Man” Куп овог викенда у Зајечару

„Strong-Man” Куп овог викенда у Зајечару

„Strong-Man” Куп у Зајечару

Отворено првенство Србије и избор за најјачег човека наше земље на програму су у суботу, 12. септембра на Поповој плажи у Зајечару.

Организатор државног такмичења је Спортско удружење „Gym Xtreme” из Зајечара у сарадњи са „Strong-Man” савезом Србије и Спортским савезом града на Тимоку, уз покровитељство града Зајечара.

Такмичење у издржљивости најјачих људи наше земље се после скоро деценије враћа у град на Тимоку, када су на зајечарском скверу борбе водили Дарко Калиновић и ненадмашни Ервин Катона. Овог пута на Поповој плажи надметаће се такмичари из целе Србије у неколико атрактивних, али и физички изузетно захтевних дисциплина.

Према речима Зорана Стојића, члана организационог одбора ове специфичне спортске манифестације и овог пута неће изостати најтеже дисциплине – покретање огромног камиона са теретом од 15.000 килограма, избацивање тегова тежине до 100 и више килограма, ношење кофера од 120 килограма на раздаљину, превртање гумених точкова од 440 килограма…

Такмичење почиње у 16:00 сати.

„Strong-Man” Куп у Зајечару биће одржан уз поштовање свих мера одређених од стране Кризног штаба за ванредне ситуације и Министарства здравља Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб