ВестиСубота магловита и облачна, највиша дневна температура до 10 степени

Субота магловита и облачна, највиша дневна температура до 10 степени

У Србији у нижим пределима ујутру магла или ниска облачност, која ће се у Војводини, Тимочкој Крајини, по појединим котлинама и долинама река задржати током целог дана. Понегде се очекује росуља. У брдско-планинским пределима, као и тамо где се магла неће дуже задржати, током дана биће претежно сунчано. Ветар слаб, јужни и југоисточни, послеподне на југу Баната и умерен. Најнижа температура од -2 до 3, највиша од 3 на северу до 10 степени на југоистоку.

У Зајечару претежно облачно и суво. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 0, максимална дневна до 4 степена. Сутра време налик данашњем, облачно и тмурно. Најнижа температура 1, највиша око 4 степена.

АМСС

Временске прилике и услови путовања слични слични су јучерашњим сем што је видљивост данас много боља, коловози су местимично влажни, а саобраћај ван градова је умереног интензитета, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Препоручује се да се за дужа путовања користи време од 09:00 до 16:00 часова.

Добра проходност путева очекује возаче и у планинским пределима, а слично је и на путевима који воде ка ски-центрима, осим што на појединим деоницама има местимично снега и леда на коловозу зато је употреба зимских гума и зимске опреме обавезна.

У Србији нема непроходних путних праваца, али је и даље на снази забрана за шлепере и камионе с приколицом на деоници Лис – Краварица – Љетине.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

На улазу у земљу на граничном прелазу Батровци путничка возила чекају 90 минута док на теретним терминалима граничних прелаза нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб