ВестиСунчан дан пред нама и пролећне температуре

Сунчан дан пред нама и пролећне температуре

Цвеће — Пролеће

У Србији током већег дела дана претежно сунчано и топло уз слаб ветар променљивог смера. Увече и у току ноћи са севера наоблачење са умереним и јаким северозападним ветром, осетним падом температуре и тек понегде краткотрајном кишом. Најнижа температура од 0 до 10, а највиша од 20 до 24 степени.

У Зајечару ведро, сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура 5, максимална дневна око 23 степена. У недељу променљиво облачно, могућа киша у вечерњим часовима. Најнижа температура 4, највиша око 13 степени.

Саобраћај у Србији је слабијег интензитета, а на планинама се због нижих температура очекују магла, сумаглица и влажни коловози, саопштио је јутрос АМСС.

Нема непроходних путева, а на наплатним рампама нема задржавања.

Границе Србије од јуче ујутро су затворене за путнички саобраћај.

Забрана кретања и затварање граничних прелаза уведени су као мере у ванредном стању проглашеном у Србији због пандемије вируса COVID-19 у свету. Потпуно су укинути и међуградски и железнички саобраћај.

Камиони, којима је дозвољен прелазак границе, на Гостуну на улазу и на излазу чекају сат времена.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб