ВестиСунчано и данас у Србији, највиша дневна температура до 23 степена

Сунчано и данас у Србији, највиша дневна температура до 23 степена

Девојке шетају поред језера
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији ујутро хладно понегде са слабим мразем. У току дана сунчано и топло. Увече на југозападу и југу, а током ноћи и у осталим крајевима постепено наоблачење местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату послеподне и увече јак, јужни и југоисточни. Јутарња температура од -2 до 7, а највиша од 18 до 23 степена.

У Зајечару сунчано и топло. Дуваће умерен до јак ветар, југоисточног правца. Минимална температура 3, максимална дневна до 23 степена. Сутра претежно облачно са кишом. Најнижа температура 8, највиша око 15 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошка ситуација може неповољно утицати на астматичаре, а извесне тегобе су могуће и код особа са осетљивим нервним системом.

Код метеоропата могућа је нервоза, поспаност и болови у мишићима.

Опрез се саветује свим учесницима у саобраћају.

АМСС

Возаче данас захваљујући лепом времену очекују добри услови за вожњу, а саобраћај је јутрос умереног интензитета и одвија се без ванредних застоја и прекида, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Све је већи број деоница на којима се изводе радови и где је неопходно смањити брзину и поштовати постављену сигнализацију.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05:15 часова, теретна возила на изласку из земље на граничном прелазу Шид задржавају се пет сати.

Теретњаци на Хоргошу, Келебији и Батровцима чекају по три сата, а на Градини један сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб