ДруштвоВремеСунчано и топло, температура до 26 степени

Сунчано и топло, температура до 26 степени

Град Зајечар

У Србији ће данас бити претежно сунчано уз слаб и умерен развој дневне облачности. Дуваће слаб и умерен ветар, на истоку повремено и јак западни и северозападни, увече у слабљењу. Јутарња температура од 12 до 14, највиша дневна од 23 до 26 степени.

У Зајечару променљиво облачно са дужим сунчаним периодима. Дуваће умерен ветар, северозападног правца. Минимална температура 12, максимална дневна око 25 степени. Сутра претежно сунчано. Најнижа температура 12, највиша до 28 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Наставља се период повољних биометеоролошких прилика.

У јутарњим сатима астматичари могу осетити благе тегобе.

Препоручује се боравак на отвореном, адекватно одевање и умеренa физичкa активност.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекују лепо време и добри услови за вожњу.

Посебна пажња у вожњи потребна је на деоницама на којима је због радова саобраћај измењен.

У Тимочкој Крајини путеви су суви. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на аутопутевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:45 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима задржавање је: на излазу из Србије на прелазу Прешево 50 минута. На теретним терминалима на граничним прелазима на излазу из Србије задржавање је: на Хоргошу 180 минута, Келебија 120 минута, Батровци 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб