ВестиСунце смењује облаке, највиша дневна температура до 30 степени

Сунце смењује облаке, највиша дневна температура до 30 степени

Природа, природни пејзаж

У Србији претежно сунчано и топлије. Јутро по котлинама западне и јужне Србије магловито, на истоку и североистоку облачно и углавном суво. Ветар слаб променљивог правца. Јутарња температура од 15 до 19, највиша од 27 до 30 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 16, максимална дневна око 28 степени. Сутра сунчано и топлије. Најнижа температура 16, највиша до 32 степена.

АМСС

Почетак нове радне недеље обележиће претежно сунчано и нешто топлије време, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Падавине претходних дана условиле су учесталију појаву одрона који су и карактеристични за овакве променљиве временске прилике, а могу представљати опасност у саобраћају.

На деоницама на којима се изводе радови или на којима је на снази обустава саобраћаја потребно је имати више опреза, али и толеранције уколико дође до успорене вожње.

На наплатним рампама нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб