Тимочка КрајинаБор"Сусрети села" овог викенда на територији града Бора

„Сусрети села“ овог викенда на територији града Бора

Традиционална манифестација „Сусрети села” – Град Бор

Традиционална манифестација „Сусрети села“ представља један од најзначајнијих културних догађаја коју град Бор, познат по богатој културној баштини, негује деценијама.

Ове године манифестација окупља учеснике једанаест сеоских културно-уметничких друштава који верним приказом представљају народну културу и традицију извођењем аутентичних песама, игара, обичаја и изворног стваралаштва.

Позивају се сви љубитељи културе и традиције на отварање ове изузетно важне манифестације за очување изворног народног стваралаштва града Бора, која ће бити одржана у петак 17. марта 2023. са почетком у 20:00 часова у селу Горњане.

Организатори манифестације су Установа „Центар за културу града Бора“ и сеоска културно – уметничка друштва. Покровитељ манифестације је град Бор.

РАСПОРЕД СУСРЕТА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ ВИКЕНД:

17. март 2023. (петак) – Горњане – Кривељ

18. март 2023. (субота) – Шарбановац-Злот

19. март 2023. (недеља) – Бучје- Оштрељ

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,493ПратилацаЛајкуј
4,233ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб