Тимочка КрајинаБорСветом архијерејском литургијом у храму Светог Ђорђа и резањем славског колача у...

Светом архијерејском литургијом у храму Светог Ђорђа и резањем славског колача у Градској управи, град Бор обележио крсну славу Ђурђиц

Град Бор традиционално обележио је крсну славу Ђурђиц Светом архијерејском литургијом у храму Светог Ђорђа и резањем славског колача у Градској управи.

Свету архијерејску литургију у храму Светог Ђорђа у Бору предводило је Његово Преосвештенство Епископ тимочки Иларион, а литургији су присуствовали многобројни верници и представници локалне самоуправе.

У градској управи, Епископ тимочки Иларион, пререзао је славски колач и присутнима пожелео да градску славу проведу у радости и весељу.

Присутнима су се обратили и славу честитали владика Иларион и заменик градоначелника Бора Миливоје Јаношевић.

Резању славског колача присуствовао је велики број званица, представници локалне самоуправе, установа и јавних предузећа, Војске Србије и полиције.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб