Тимочка КрајинаЗајечарСветски, а наш! Бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић својим успехом помера све...

Светски, а наш! Бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић својим успехом помера све границе

Бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић још једном је доказао да је најбољи у овом веома захтевном спорту. На „Ноћи шампиона“ („Night of champion“, Prague) у Прагу, у Чешкој, Пешић је био најбољи и у својој категорији освојио прво место и златну медаљу.

Срђан Пешић је први пут учествовао са про картом, што значи да се такмичи само на професионалним такмичењима. Иначе, Пешић је био једини представник Републике Србије на овом такмичењу, као и једини Србин који је икада освојио „Ноћ шампиона“.

„Тренутно сам и једини Србин у WFF Федерацији који се такмичи са ‘pro card’ и једини који је икада освојио ‘Ноћ шампиона’. У мојој категорији било је шест учесника, сви победници са ‘Праг Опена’ у својим категоријама. Захваљујем се својој породици и пријатељима на подршци, као и Граду Зајечару без чије подршке не бих могао да дођем на ово такмичење“ поручује Пешић.

Следеће такмичење које очекује Срђана Пешића, вишеструко награђиваног бодибилдера, јесте Светско првенство у Словенији – Копар 21. октобра 2023.

WFF Европско првенство у бодибилдингу и фитнесу одржано је крајем јуна у Суботици, а на овом такмичењу бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић освојио је прво место у својој категорији и постао апсолутни победник. У протеклом периоду, Пешић је био најбољи и на Интернационалном такмичењу „Montenegro Open Cup 2023”, као и на „Балкан купу” у Књажевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,766ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб