ВестиSwiss PRO: Промоција е-Услуга у Зајечару у оквиру кампање „Да кликнемо заједно”

Swiss PRO: Промоција е-Услуга у Зајечару у оквиру кампање „Да кликнемо заједно”

Swiss PRO: Промоција е-Услуга у Зајечару у оквиру кампање „Да кликнемо заједно”

Програм Swiss PRO у петак, 29. октобра, организује промоцију електронских услуга у оквиру кампање „Да кликнемо заједно”, који има за циљ да грађанима и грађанкама Зајечара приближи све предности употребе е-Услуга и отворених података на локалном нивоу.

Промоција за грађане и грађанке Зајечара биће одржана на градском тргу од 10:00 до 15:00 часова, док су и зјаве за медије планиране у 11:00 часова.

Представницима медија ће се обратити: Владимир Виденовић, заменик градоначелника Зајечара и Маида Јусуфовић, службеница за добро управљање и родну равноправност, програм Swiss PRO.

Током догађаја свим заинтересованим грађанима и грађанкама биће приближено како могу приступити порталу еУправа, обавити регистрацију и покренути неку од е-Услуга.

Поред упознавања са постојећим е-Услугама, биће најављене и потпуно нове е-Услуге које је град Зајечар развио уз подршку програма Swiss PRO и у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу.

Зајечар је једна од 35 локалних самоуправа у Србији које Влада Швајцарске кроз програм Swiss PRO подржава у развоју еУправе у у циљу унапређења квалитета услуга које пружају грађанима и привреди.

Кампања „Да кликнемо заједно” реализује се у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO”, који подржава Влада Швајцарске у сарадњи са Владом Србије, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у партнерству са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО).

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

23,693ПратилацаЛајкуј
3,959ПратилацаЗапрати
1,237ПратилацаЗапрати
160ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x