Вести„Текијанка” дарује бесплатну новогодишњу представу зајечарским малишанима

„Текијанка” дарује бесплатну новогодишњу представу зајечарским малишанима

„Текијанка” — Бесплатна представа „Шашава новогодишња бајка” у Зајечару

Поводом новогодишњих празника, породична компанија „Текијанка” и ове године у свим градовима и општинама у којима послује, поклања деци новогодишњу представу. Ове године у питању је представа зајечарског позоришта „Шашава новогодишња бајка”.

Представа „Шашава новогодишња бајка”, у извођењу глумаца зајечарског позоришта, биће одиграна у понедељак, 23. децембра у сали Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић”.

„Број улазница је ограничен, тако да будите брзи и обезбедите улазницу за ову магичну и шашаву празничну представу”, поручују из „Текијанке”.

Бесплатне карте се могу преузети на билетарници зајечарског позоришта.

У представи играју Сања Недељковић, Бранислав Мијатовић и Габријел Бећаревић. Текст потписује Спасоје Ж.Миловановић, режију Наташа Петровић, кореографију Даница Ничић, док се за сценографију представе побринуо Мирко Стокић.

Почетак представе заказан је за 18:00 сати.

Истог дана, представа ће бити одиграна и у Књажевцу, у ранијем термину, од 11:00 часова у сали Дома културе.

„Текијанка – новогодишња чаролија на даскама које живот значе” свој пут после Зајечара, наставља у Кладову, Доњем Милановцу, Неготину и Мајданпеку, а завршно одредиште овогодишњег карневала биће Бор, где ће представа бити одиграна у 19:00 сати, у сали Музичке школе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб