ВестиТемпература у паду, али и даље изнад просека, највиша дневна до 16...

Температура у паду, али и даље изнад просека, највиша дневна до 16 степени

У нижим пределима Србије мало свежије уз дуже задржавање магле и ниске облачности. У брдско-планинском подручју претежно сунчано. Ветар слаб, променљивог смера. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 8 до 16 степени.

У Зајечару местимично облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 2, максимална дневна око 15 степени. Сутра променљиво облачно са сунчаним периодима. Најнижа температура 2, највиша до 17 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Релативно повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих и осетљивих особа.

Опрез се саветује срчаним болесницима и астматичарима у току преподнева.

Метеоропатске реакције су могуће у блажој форми.

АМСС

Осим јутарње магле која ће се мало дуже задржати, током дана возачи могу рачунати на повољне услове за вожњу, добру проходност путева и добру видљивост.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, нема задржавања на наплатним станицама, пренео је АМСС.

Према информацијама Управе граничне полиције, камиони на Батровцима на излазу чекају 180 минута, Шиду 300 минута, Келебији 60, на Хоргошу 120 минута, а на Градини 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб