ВестиТениски клуб „АС Тимок” организује два турнира за викенд

Тениски клуб „АС Тимок” организује два турнира за викенд

ТК „АС Тимок” Зајечар — Два тениска турнира

Предстојећег викенда, ТК „АС Тимок” Зајечар спремио је богат програм за све љубитеље „белог спорта“ у виду два тениска турнира.

Оба турнира ће бити организована у недељу, 22. децембра у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада” у Зајечару. Први на програму је турнир „Отворено првенство Зајечара АС Тимок” за девојчице и дечаке до осам година. На овом турниру имају право учешћа сви регистровани такмичари са важећим лекарским прегледом.

На турниру се очекују такмичари из Зајечара, Бора, Књажевца, Београда, као и тенисери пријатељског клуба ТК „Бдин” из Бугарске.

Пријаве за турнир су истог дана од 11 до 12 сати.

Након завршетка овог турнира, у 14 сати, следи традиционални новогодишњи фестивал тениса „Babolat cup” на коме учествују школе тениса из региона Источне Србије и школа тениса из Бдина у Бугарској. Након такмичења у мини тенису, младе тенисере очекују изненађења у виду присуства Деда Мраза, пакетића, новогодишње лутрије и још много тога.

Ове године, поред мини тениса, разних игрица са рекетом и лоптицом, фестивал ће употпунити и два Деда Мраза, а за мале тенисере ће по први пут бити организована и новогодишња лутрија.

На крају фестивала, сви такмичари добиће дипломе, медаље, и пакетиће Деда Мраза, а Тениски клуб уручиће захвалнице свим пријатељима клуба, након чега следи заједничко сликање за клупски календар и коктел.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб