ВестиТениски клуб „АС Тимок” Зајечар организовао традиционални Фестивал тениса на Поповој плажи

Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар организовао традиционални Фестивал тениса на Поповој плажи

ТК „АС Тимок” Зајечар – Фестивал тениса

Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар организовао је јуче на Поповој плажи традиционални Фестивал тениса, на коме су се заједно на терену нашли родитељи и деца.

Велики број малих тенисера у пратњи родитеља, уживао је овог петка у чаролијама тениског спорта. Полазници школе тениса зајечарског клуба показали су део стеченог знања размењивали су форхенде и бекхенде у игри парова (дублу) са својим мамама и татама.

„Колико није ни приближно лако баратати рекетом, као што то раде тенисери, на тренингу, лично су се уверили сви родитељи”, каже председник и главни тренер „АС Тимока” Дарио Петковић.

Промоција „белог спорта“ у Зајечару се наставља већ следећег викенда, када је на програму Отворено првенство Зајечара за такмичаре до 16 година. Организатор ће поново бити „АС Тимок”, док ће турнир бити одигран на Поповој плажи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб