ВестиТениски турнир „Тимочка Крајина Опен 2020” од 6. јуна на Поповој плажи

Тениски турнир „Тимочка Крајина Опен 2020” од 6. јуна на Поповој плажи

Тениски турнир „Тимочка Крајина Опен 2020” у Зајечару

На основу добре и квалитетне организације турнира, ТСС је у клубовима „АС Тимок” из Зајечара и „Магнет” из Књажевца препознао лидере у региону, и доделио овога пута још јачи турнир „А“ категорије.

„Тимочка Крајина Опен 2020” у категорији такмичара до 16 година окупиће најбоље тенисере из Србије, који ће се поред јако квалитетних награда борити и за велики број бодова и напредак на тениској ранг листи.

Спортски комплекс „Попова плажа” у Зајечару спреман је да угости будућност српског тениса, и својим раскошним и богатим садржајем улепша свима овогодишњи турнир.

Тениски клуб „АС Тимок”, као и тениски клуб „Магнет” у Књажевцу и ове године желе да потврде огроман тениски потенцијал како у организационом, тако и такмичарском смислу, и наставе амбициозно тениску сезону, са циљем да турнир постане традиционалан.

Квалификациони турнир почиње 6. јуна 2020, док је главни турнир на програму у понедељак, 8. јуна 2020 године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб