Тимочка КрајинаЗајечарТеодора Митић из Зајечара у финалу такмичења „Top Model Europe”

Теодора Митић из Зајечара у финалу такмичења „Top Model Europe”

Теодора Митић из Зајечара у финалу такмичења „Top Model Europe”

Теодора Митић из Зајечара пласирала се у финале такмичења „Top Model Europe”, међу 25 најбољих од 25.000 кандидата.

Теодора је иначе финалисткиња избора за „Мис Србије” 2019. године и бивша „Мис Интернета Србије”.

Овогодишње престижно такмичење „Top Model Europе” биће одржано 29. маја у хотелу „Steigenberger Wiltcher՚s” у Бриселу, а представница Србије у финалу је Теодора Митић из Зајечара.

Како би стигла до финала, у коме ће учествовати најбољих 25 модела распоређених у три категорије, Теодора је морала да прође пут строге селекције где је успела да се преко интернет гласања и кастинга у Марсељу и Паризу пласира у најбољих 25, од почетних 25.000 кандидата.

Теодора, која због посла модела тренутно живи у Француској, претходно је у Србији остварила запажени успех поставши „Мис Интернета Србије” као финалисткиња званичног избора за „Мис Србије” за 2019. годину, у организацији компаније „Miss Yu”.

„Поносна сам што сам једина представница, не само Србије, него уопште земаља Балкана, која је успела да се ове године пласира у финале такмичења ’Top Model Europe’, можда најпрестижнијег такмичења модела у Европи. Иначе, ово такмичење се организује у 15 европских земаља и почетно је било 25.000 кандидата. Ја сам у финале ушла преко полуфиналног сета у Паризу, а било их је и у Амстердаму, Лондону, Бриселу и Милану”, каже Теодора.

Теодора се такмичи у категорији комерцијалних модела, а циљ овог такмичења је да се пронађу и промовишу нови модели у модној индустрији којима се овим отварају врата интернационалне каријере, с обзиром на то да су претходни финалисти и победници такмичења „Top Model Europe” радили за брендове „Dolce & Gabbana”, „Jean Paul Gaultier”, „Louis Vuitton”, „Cartier”, „Nina Ricci”, „John Galliano”…

Теодора додаје како очекује победу на овогодишњем такмичењу „Top Model Europе”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб