Тимочка КрајинаЗајечарТеретана „Body fit plus” и Омладински центар Зајечар успешно реализовали још једну...

Теретана „Body fit plus” и Омладински центар Зајечар успешно реализовали још једну хуманитарну акцију

Теретана „Body fit plus” и Омладински центар Зајечар успешно реализовали још једну хуманитарну акцију

Хуманитарна зумба журка и караоке организовани су веома успешно у Омладинском центру у Зајечару, а сав приход од продатих улазница дониран је за лечење Марине Николић из Зајечара.

Организатори су били теретана „Body fit plus” и Омладински центар Зајечар.

У теретани „Body fit plus” истичу да ће наставити са организовањем сличних акција.

„Циљ нам је да спојимо забаву и хуманост, али и да сви који учествују учине нешто како за своје, тако и за туђе здравље”, поручују организатори.

Марина је превремено рођена у шестом месецу близаначке трудноће. Установљено је крварење на мозгу и у плућима, а установљена дијагноза је церебрална парализа (G80 Paralysis Cerebralis infantilis). Од прве године живота је интензивно обављала физикалне третмане ради побољшања здравственог стања, а са 11 година је први пут отпочела ход на штакама. У фебруару 2017. године извршена је операција оба стопала и тетива након чега је уследила рехабилитација. Марина се креће уз помоћ штака, док инвалидска колица користи због дужих и напорнијих релација. Присутан је повишен тонус мускулатуре горњих и доњих екстремитета. Како би Марина проходала потребни су интензивни третмани неуророботиком, који изискују високе трошкове због чега је неопходна помоћ свих људи добре воље у виду донација. Средства су јој потребна за специјалистичке прегледе, неуророботску рехабилитацију, као и за трошкове смештаја у току лечења.

Новац за Марину Николић, може се донирати и:

  • СМС порука: 1620 на 3030;
  • Уплата на динарски рачун: 160-6000001811473-55;
  • Уплата на девизни рачун: 160-6000001812516-30.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб