Вести„Timočka Esports” организује први „PES” турнир у зајечарском Омладинском центру

„Timočka Esports” организује први „PES” турнир у зајечарском Омладинском центру

„Timočka Esports” — „PES2020” турнир у зајечарском Омладинском центру

Први „PES” турнир у организацији „Timočka Esports” под именом „PES2020” биће одржан у суботу, 7. марта у зајечарском Омладинском центру.

Турнир ће се играти на три стејџа, а сви који желе имаће прилику да покажу своје „PES“ способности у две различите категорије.

Прва категорија која ће се играти после отварања турнира је „1на1“, а затим и друга категорија „2на2“.

Партије се играју искључиво на уређајима обезбеђеним од стране организатора.

Формат турнира је такав да се 16 играча распоређује у 4 групе од 4 играча. У првој фази (групној фази) игра свако са сваким по једну утакмицу. Две најбоље екипе из сваке групе улазе у другу фазу (елиминациону фазу) где се играју четвртфинале, полуфинале и финале. Финале се игра у две добијене партије.

Трајање партије је ограничено на 10 минута.

Правила партије су таква да је „Расположење играча“ искључиво „Random“. Ако такмичар случајно или намерно изађе из партије, након што је већ виђено расположење играча, он игра са „плавим расположењем“, а противник са „зеленим расположењем“. Уколико такмичар из било ког разлога касни на меч, одиграва се први следећи меч по распореду, а уколико се такмичар не појави ни до краја тог меча, његов противник аутоматски пролази даље. У случају нерешеног исхода партије, играју се продужеци, а затим уколико је неопходно и пенал рунда (само у елиминационој фази).

Што се тиче екипних партија дозвољено је играње искључиво са клубовима, репрезентације нису дозвољене. Могуће је играти са два иста клуба (нпр. „Real Madrid”  VS „Real Madrid”).

Подешавања камере су обавезно: Zoom: 0; Height: 10; Angle: 0.

Било какав облик варања је најстроже забрањен. Све спорне ситуације и недоумице решава искључиво организатор турнира. Такмичари су у обавези да прате упутства судија на турниру.

Сви заинтересовани могу се пријавити путем званичне Facebook или Instagram странице „Timočka Esports” организације или путем мејла на timockaesports@gmail.com⁣⁣.

За регистрацију је потребно навести име и презиме у „1на1“ категорији, док је за „2на2“ потребно навести име и презиме чланова екипе, као и назив екипе.⁣⁣

Максималан број екипа је 16 по категорији, зато ⁣⁣пожурите и пријавите се како бисте осигурали своје место на турниру.⁣⁣ Приоритет приликом попуњавања места и креирања листе чекања ће имати такмичари који су раније послали пријаву.

Котизација за „1на1“ турнир износи 500 динара, а за „2на2“ 1.000 динара по екипи.⁣⁣

Награде:

Прво место:
„1на1“ – 4.000 хиљаде динара.
„2на2“ – 6.000 хиљаде динара.
Друго и треће место:
У обе категорије добија се ваучер у ресторану „Pallas”.

Организатор задржава права на промену наградног фонда у случају недовољног броја пријављених играча.

Почетак турнира је од 12:00 часова.

Организатор турнира је „Timočka Esports” у сарадњи са „Зајечарском иницијативом”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб