ДруштвоХороскопТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. август 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. август 2022.

Тимочки Зодијак

Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 11. август 2022. године.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Не добијате одговоре које очекујете већ слушате разне изговоре о стварима које вам неко ускраћује. Препознатљиве фразе не значе много. Због лоше концентрације тешко успостављате нове пословне контакте.

ЉУБАВ
Повремено делујете врло напето, јер партнер има своја интересовања или неке тајне планове. Налазите се у емотивном раскораку у односу на жеље и могућности.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам релаксација и опуштање.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Делујете расположено и имате позитиван утицај на своју околину. Потребно је да осмислите акцију која доноси заједничку корист или перспективну рекламу. Све је могуће, ако правилно повезујете информације са којима располажете.

ЉУБАВ
Објасните свом партнеру да имате сличне жеље и интересовања. Потребан вам је добар подстицај и заједнички изазов који ће вас приближити истим жељама.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Пажљиво размислите о нечијем упозорењу пре него што се упустите у нови изазов или пословну авантуру. Ствари које чините без нечијег одобравања представљају потенцијални ризик. Важно је да одржите добар сараднички однос.

ЉУБАВ
Партнер вам даје до знања да тражи осећај поверења и сигурност. Потрудите се да то и добије јер он је ипак најбитнија особа у вашем животу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Ствари које прећуткујете пред сарадницима пре или касније могу да вас доведу у непријатну ситуацију. Полазите од погрешних информација тако да ваше прогнозе или обећања пред сарадницима звуче неубедљиво.

ЉУБАВ
Партнер покушава да вам помогне и да вас орасположи. Међутим, ви имате другачију оријентацију и реагујете на супротан начин у односу на нечија очекивања.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
У заједничком интересу је да се пословни ризик сведе на минимум као и да се актуелни проблеми решавају у најкраћем року. Коректно испоштујте заједнички договор.

ЉУБАВ
Уколико вас оптерећују емотивне сумње, разговарајте отворено са партнером и инсистирајте на доказивању истине. Не треба да се заваравате неким погрешним илузијама као да ће вам тако бити лакше.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се растеретите.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете врло одлучно и амбициозно. У сусрету са сарадницима проверавате различите информације које утичу на заједничке разултате. Употребите своју памет у оној мери колико је потребно.

ЉУБАВ
Пред вољеном особом понекад ни велике речи нису довољне до остварите своје намере. Искрена осећања све говоре и постижу жељени ефекат.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју психо-физичку кондицију.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Остављате озбиљан утисак на своју околину и неко подржава ваше идеје. У сусрету са сарадницима потребно је да задовољите различите критеријуме и да одредите своје приоритетне циљеве.

ЉУБАВ
Нема разлога да оклевате у друшву. Довољан је снажан импулс да осетите промене у расположењу и да усмерите своје мисли у правцу вољене особе.

ЗДРАВЉЕ
Посетите стоматолога.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Делујете сумњичаво у сусрету са једном особом тако да одбијате нечије коментаре и мишљење. Уколико се превише удаљавате из сарадничких кругова, очекују вас додатне компликације и тежи услови.

ЉУБАВ
Вољена особа негодује и у извесној мери оспорава ваше понашање. Али, ви то поричете са намером да се ствари промене у вашу корист.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на режим исхране.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Замерке које вам неко упућује не представљају велики прекршај. Ако је реч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе. Своју енергију усмерите ка корисним циљевима.

ЉУБАВ
Партнер делује врло подстицајно и уме да преусмери ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост или за погрешну интерпретацију догађаја.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Неко вас упозорава да се придржавате утврђених правила у пословној сарадњи. Прихватите добар савет и завршите све започете послове у предвиђеном року.

ЉУБАВ
Немојте обећавати свом партнеру ствари које не можете у потпуности да испуните. Нема разлога да изневерите нечија очекивања. Отворено разговарајте са блиском особом о свим осетљивим темама.

ЗДРАВЉЕ
Проведите више времена на свежем ваздуху.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Уколико се ваши пословни циљеви не уклапају у заједничке интересе, не будите претерано сујетни или лакомислени. Промените своју првобитну стратегију како бисте сачували основне интересе пред сарадницима.

ЉУБАВ
Нема разлога да играте неку двоструку улогу или да прикривате део истине. Не можете заваравати свог партнера неким смишљеним објашњењима.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Сувише строго оцењујете нечије понашање и одбијате могућност за даљом сарадњом. Категорично браните своје пословне интересе чак и по цену да ваши сарадници имају другачије мишљење.

ЉУБАВ
Нема потребе да покрећете неку осетљиву тему и на такав начин да иритирате вољену особу. Пажљивије бирајте речи које користите у друштву породице или блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на бољу здравствену превентиву.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,188ПратилацаЛајкуј
4,185ПратилацаЗапрати
1,252ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб